Stirile Zilei

Un tânăr a murit, iar alți trei au ajuns la spital, în urma unui accident

Un accident cumplit petrecut în Râmnicu Vâlcea a luat viața unui tânăr, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alți trei au fost răniți, după un accident produs noaptea trecută.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un bărbat de 20 de ani, din comuna Prundeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7(str.

Calea București), km 173+950m, intersecție cu strada Pârâul Hotului, ar fi intrat în coliziune cu un autotren și un alt auto.
În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, vătămarea corporală a pasagerei drepta față din același auto și a altor 2 persoane din celălalt autoturism.
Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.
Un șofer a fost prins cu 163 km/h într-o localitate
Un tânăr de 24 de ani a dat peste cap aparatul radar dintr-o localitate din Galați.Tânărul a fost prins cu o viteză de 163 de km/h, cu 114 km/h peste viteza legală admisă în localitatea din Galați. Polițiștii l-au prins și l-au amendat cu suma de 2.175 de lei, iar permisul i-a fost suspendat.
sursa

Citeste si ...