Stirile Zilei

Accident mortal pe DN7

Accidentul a avut loc în noaptea de 30 spre 31 august, pe DN7/ E81.
Traficul între Vâlcea. Sibiu și Argeș a fost din nou întrerupt ore bune, iar polițiștii au fost nevoiți să devieze circulația.
„Din primele verificări efectuate s-a constatat că un bărbat de 20 de ani, din comuna Prundeni- Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 (Strada Calea București), la km 173+950 m- intersecția cu strada Pârâul Hoțului- ar fi intrat în coliziune cu un autotren și un alt autoturism.
În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a altor trei pasageri”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea, Georgiana Stancu.
Ulterior, s-a aflat că a mai existat o victimă, mai exact pasagera afată în dreapta șoferului. Alte trei persoane din celălalt autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Două victime, încarcerate, au fost extrase de echipajele de pompieri. În total, au fost cinci victime: patru au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea, iar una, din nefericire, a fost declarată decedată de către cadrele medicale aflate la locul evenimentului”, aprecizat și reprezentantul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.
„Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar persoana decedată a fost transportat ă la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.”, mai adaugă aceștia.
sursa

Citeste si ...