Stirile Zilei

Accident îngrozitor! Cinci tineri au plonjat cu mașina direct într-un râu, de la 5 metri înălțime

Cinci tineri au plonjat cu mașina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în râul Gersa, de la 5 metri. Accidentul a avut loc în comuna Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud. Trei dintre tineri au ajuns la spital.

Un grav accident de circulație în care au fost implicați cinci tineri a avut loc în această dimineață pe un drum județean din Vaslui.

Un tânăr se află în stare foarte gravă
Cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani au plonjat cu mașina în albia unui râu. Unul dintre aceștia este în stare foarte gravă, cu șanse minime de supraviețuire.
Din declarațiile martorilor, tinerii au petrecut toată noaptea într-un bar din localitatea Oprisita. Spre dimineață s-au decis să plece acasă. Însă din cauza vitezei dar și a consumului de alcool conducătorul auto a ratat o curbă la stânga și a plonjat cu mașina în albia râului Racova.

Pompierii au găsit la fața locului cinci persoane
Pompierii au găsit la locul accidentului cinci persoane, dintre care trei aveau nevoie de îngrijiri medicale, toate conștiente, notează Replica.

Din cei cinci, patru tineri au reușit să părăsească autoturismul. Un băiat de 17 ani a rîmas blocat pe bancheta din spate. Acesta avea o fractură la picioare și a fost ajutat de către pompieri. Ulterior, băiatul a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

Alți doi tineri, la fel de 17 ani, au fost preluați de echipaje SMURD și SAJ cu traumatism toracic, respectiv luxație braț și duși la spital. Celelalte două persoane au refuzat spitalizarea.

Polițiștii au demarat cercetările și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul.
sursa

Citeste si ...